16.3 C
Valencia

Correos convoca 3.421 llocs de personal laboral fix

- Publicitat -AVL

Correos ha publicat la convocatòria de 3.421 llocs per a ingressar com a personal laboral fix, en categories del grup professional IV (Personal Operatiu).

És una convocatòria conjunta que inclou els llocs corresponents a les taxes de reposició aprovades per a l’any 2019 (1.421 places), així com 2.000 llocs dels contemplats en el pla d’estabilització 2018-2020 signat amb les organitzacions sindicals CCOO, UGT, CSIF i Sindicat Lliure.

- Advertisement -

Amb esta convocatòria es reforça la marca Correos com a ocupadora de qualitat i l’aposta de la companyia per l’ocupació estable i el desenvolupament professional dels seus empleats i empleades. Així mateix, es garanteix un marc estable de relacions laborals i es potencia el talent com a accelerador del canvi que s’està produint en l’empresa davant els nous reptes i les demandes dels nostres clients.

Sistema de selecció i oferta de llocs de treball

Per raons d’eficiència, d’interés general i de racionalitat dels processos, Correos ha fet públiques les bases generals conjuntes que regiran el procés de contractació per a la cobertura definitiva d’aqueixos 3.421 llocs de treball, que seran desenvolupades posteriorment garantint els principis de publicitat, mèrit, capacitat i igualtat de tracte a dones i homes.

En pròximes dates, es publicarà l’oferta de llocs de treball en l’àmbit provincial i les seues característiques, i s’obrirà el termini i la forma de presentació de les sol·licituds.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià