Correos convoca 3.421 llocs de personal laboral fix

Correos ha publicat la convocatòria de 3.421 llocs per a ingressar com a personal laboral fix, en categories del grup professional IV (Personal Operatiu).

És una convocatòria conjunta que inclou els llocs corresponents a les taxes de reposició aprovades per a l’any 2019 (1.421 places), així com 2.000 llocs dels contemplats en el pla d’estabilització 2018-2020 signat amb les organitzacions sindicals CCOO, UGT, CSIF i Sindicat Lliure.

Amb esta convocatòria es reforça la marca Correos com a ocupadora de qualitat i l’aposta de la companyia per l’ocupació estable i el desenvolupament professional dels seus empleats i empleades. Així mateix, es garanteix un marc estable de relacions laborals i es potencia el talent com a accelerador del canvi que s’està produint en l’empresa davant els nous reptes i les demandes dels nostres clients.

Sistema de selecció i oferta de llocs de treball

Per raons d’eficiència, d’interés general i de racionalitat dels processos, Correos ha fet públiques les bases generals conjuntes que regiran el procés de contractació per a la cobertura definitiva d’aqueixos 3.421 llocs de treball, que seran desenvolupades posteriorment garantint els principis de publicitat, mèrit, capacitat i igualtat de tracte a dones i homes.

En pròximes dates, es publicarà l’oferta de llocs de treball en l’àmbit provincial i les seues característiques, i s’obrirà el termini i la forma de presentació de les sol·licituds.CatalanSpanish