La Vall d’Alba tindrà una cort d’honor infantil en les pròximes Festes Patronals

L'Ajuntament de la Vall d'Alba recorda que “el 2 de febrer finalitza el termini perquè les famílies, que estiguen interessades que les seues filles puguen ser candidates a reina i dames majors de les festes patronals”.

325

L’Ajuntament de la Vall d’Alba anuncia que l’equip de govern impulsarà la creació d’una cort d’honor infantil, que s’estrenarà en les pròximes festes patronals, previstes del 24 d’agost al 2 de setembre, una iniciativa, que es reeditarà des d’aqueix moment en tots els successius festejos. L’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, ha adoptat aquesta decisió després de “rebre moltes peticions per part dels pares i mares de les xiquetes, i després de valorar la viabilitat d’aquesta proposta, juntament amb els membres de l’equip de govern municipal, que s’han mostrat entusiasmats”.

Per aquest motiu, Marta Barrachina anuncia que “l’Ajuntament enviarà una carta a totes les famílies, perquè les xiquetes nascudes l’any 2008, que ho desitgen, puguen formar part d’aquesta nova cort d’honor infantil, que serà paral·lela i independent a la cort de la reina i dames majors de les festes”.

“Instaurarem aquesta nova cort d’honor infantil amb l’ànim, que les xiquetes de la Vall d’Alba puguen conéixer i viure la festa d’una manera especial, sense necessitat de codis, protocols ni etiquetes (per exemple, no s’han de vestir amb el vestit regional), al mateix temps que sembrem l’amor de les xiquetes cap a les nostres tradicions, abonant el camí perquè en el futur puguen ser reina i dames majors”, assenyala l’alcaldessa.

L’Ajuntament de la Vall d’Alba recorda que “el 2 de febrer finalitza el termini perquè les famílies, que estiguen interessades que les seues filles puguen ser candidates a reina i dames majors de les festes patronals”.