17:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Corte Inglés i el grup Inditex avancen les rebaixes d’estiu

El motiu és pel calendari, atés que el dia de juliol cau dissabte i coincideix amb la primera operació eixida de vacances.

Així doncs, les rebaixes d’Inditex s’estendran a totes les tendes de les seues cadenes a Espanya: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Uterque i Zara Home. En Internet, les rebaixes començaran en la mitjanit del dijous al divendres.

En el cas d’El Corte Inglés, les rebaixes començaran el divendres i conclouran el 31 d’agost. En Internet, les rebaixes començaran dues hores abans de la mitjanit, a les 22.00 del dijous. La companyia previsiblement iniciarà aquest període de rebaixes amb descomptes de fins al 50% en una àmplia selecció d’articles de moda, llar, oci i accessoris, incloent-hi productes d’alta gamma i signatures de prestigi i que podrien aconseguir el 70% amb el pas de les setmanes com ha ocorregut en campanyes anteriors.

Els centres d’Hipercor també avançaran un dia les rebaixes, encara que en dies anteriors ja hi ha hagut alguna oferta promocional puntual. No obstant això, en Sfera, la cadena de moda d’El Corte Inglés, les rebaixes van començar el 16 de juny.

Des de la liberalització del sector escomesa en 2012, les tendes poden fer rebaixes en qualsevol moment de l’any. De fet, nombroses cadenes, com a Mànec, Cortefiel, H&M o Springfield, ja ofereixen descomptes des de mitjan juny.

Els consumidors espanyols tenen previst gastar una mitjana de 149 euros a la compra d’articles rebaixats durant aquest estiu. Així el 44% assegura que té previst adquirir algun producte durant aquest període de descomptes, segons les dades facilitades per Ofertia.com.

La gran distribució s’ha mostrat optimista de cara a l’inici d’aquest període de descomptes, impulsat per la recuperació del consum. Unes rebaixes que també es notaran en la generació d’ocupació, ja que s’estima la creació de 155.500 ocupacions, la qual cosa suposa un 7% més que en 2016, segons Adecco, que ha ressaltat que, un any més, el consum serà l’epicentre d’aquesta campanya que s’inicia oficialment el pròxim 1 de juliol en la majoria de les comunitats autònomes.

Últimas noticias

Contenido relacionado