El Corte Inglés prioritzarà als sanitaris a l’hora de fer la compra i se l’emportarà al seu domicili

La companyia ha habilitat per a este col·lectiu un número de telèfon especial i una adreça de correu electrònic on podran realitzar la compra d'una forma més còmoda i ràpida. A més, li l'enviarà de manera gratuïta als seus domicilis.

La companyia ha habilitat per a este col·lectiu un número de telèfon especial i una adreça de correu electrònic on podran realitzar la compra d’una forma més còmoda i ràpida. A més, li l’enviarà de manera gratuïta als seus domicilis.

El Corte Inglés ha posat en marxa un servei especial per als professionals de la Sanitat que vulguen realitzar les seues compres d’alimentació i productes de primera necessitat en els establiments del Grup. Esta iniciativa pretén ser un reconeixement a l’extraordinària labor que estan realitzant tots els equips de la Sanitat en un moment tan complicat com el que estem vivint.

Conscients del cansament, l’excés de treball i l’escàs temps que tenen estos professionals, la companyia ha volgut crear una plataforma que els facilite les gestions de la cistella de la compra. Per a això, ha habilitat un número de telèfon i una adreça de correu electrònic on poden realitzar la seua comanda d’una forma més àgil i ràpida, i on només s’atendrà el personal sanitari.

El número de telèfon i l’adreça de correu electrònic se’ls proporcionarà a les gerències dels hospitals que ho sol·liciten a través de les xarxes socials d’El Corte Inglés; els propis hospitals li ho podran facilitar al seu personal sanitari.

A més, la companyia els portarà de manera gratuïta la compra al seu domicili.

La mesura s’emmarca en el compromís de l’empresa per a donar servei als ciutadans en un moment d’especial dificultat, i d’afavorir als col·lectius més afectats per la situació, com les persones majors i els professionals de la Sanitat.

El Grupo El Corte Inglés manté operatius al voltant de 300 establiments comercials que inclouen tots els supermercats Supercor, els hipermercats Hipercor, i les àrees d’alimentació i gran consum.

També ha reforçat el servei de Clic&Car que permet la compra online o per telèfon, i la recollida de la comanda en l’aparcament del centre comercial triat pel client. Este servei dona la possibilitat als ciutadans de no trencar el seu aïllament, ja que la recollida de la comanda es realitza des del propi vehicle del client.CatalanSpanish