Costa afirma davant el jutge que dos empreses del circuit van donar diners al partit

Les dos empreses citades per Ricardo Costa han estat Foment de Construccions i Contractes (FCC) i Formigons Martínez

L’exsecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCVRicardo Costa ha assegurat davant la titular del Jutjat d’Instrucció número 17 que dos empreses que van realitzar obres de construcció en el circuit urbà van donar diners al partit popular.

Fonts coneixedors de la declaració han indicat que les dos empreses citades per Ricardo Costa han estat Foment de Construccions i Contractes (FCC) i Formigons Martínez, que en els anys 2007 i 2008 van realitzar obres en el circuit urbà on s’anava a celebrar el gran premi de Fórmula 1.

Ricardo Costa, que estava citat a declarar com a testimoni a les 13 hores en el Jutjat d’Instrucció número 17 de València, va començar la seua declaració poc després de les 19 hores per demores del mateix jutjat i va acabar passades les 21.30 hores.

A la eixida de la Ciutat de la Justícia, Costa va assegurar als periodistes que s’ha ratificat en la seua col·laboració amb la Justícia i ha contestat a totes les preguntes que li han formulat durant la seua compareixença però es va negar a fer declaracions als mitjans de comunicació “per respecte a la Justícia, els jutges i la fiscalia amb els quals estic col·laborant”.

La compareixença de Costa forma part d’una peça sobre la Fórmula 1 declarada secreta pel Jutjat d’Instrucció número 17 en la qual s’investiga les adjudicacions d’obres per a la construcció del circuit urbà de Fórmula 1 a València.

Poc després de les 22 hores va arribar l’expresident de la Generalitat Francisco Camps, citat també com investigat perquè també prestés declaració en aquesta causa. EFE

Publicitat