26.9 C
Valencia

Turisme facilita la comercialització del programa CreaTurisme a través de les agències de viatges

Colomer destaca que "l'objectiu és donar a conéixer la gran varietat de productes i experiències de qualitat que les empreses han generat sota la marca CreaTurisme".

- Publicitat -AVL

Turisme Comunitat Valenciana facilitarà la comercialització de les experiències turístiques del programa CreaTurisme a través de les agències de viatges i, per a això, ha organitzat un nou cicle de seminaris web informatius per a agents de viatges en col·laboració amb l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge (Aevav).

En concret, Turisme ha organitzat per als pròxims 16, 17 i 18 de juny una sèrie de seminaris web sota el titule ‘Presentacions de producte CreaTurisme per a l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge’.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “l’objectiu d’estes jornades és donar a conéixer la gran varietat de productes turístics i les nombrosíssimes experiències de qualitat que les empreses valencianes han generat sota el paraigua de la marca CreaTurisme”.

Colomer ha destacat que “en esta primera tanda de webinars, el públic objectiu és la o l’agent de viatges individual, tant emissor com receptor, que vol crear i vendre productes de la Comunitat Valenciana però, aviat, repetirem l’experiència enfocant les ponències cap a associacions d’agències o grups de compra del mercat nacional”.

Cal assenyalar que el públic objectiu per a esta sèrie de jornades són les més de 270 agències de viatges associades a Aevav que busquen experiències úniques amb les quals desenvolupar productes i paquets turístics en els camps del turisme actiu i esportiu, el cultural i el rural i natural.

Estos seminaris s’impartiran a través de la plataforma de la xarxa de centres CdT i cada presentació tindrà una duració aproximada de 60 minuts, que inclourà un torn de preguntes on resoldre els dubtes dels i les agents de viatges.

Les xarrades seran gravades perquè es puga consultar el contingut tantes vegades com es necessite i s’enviarà la presentació a totes les persones participants i el contacte del personal tècnic de Turisme i de les secretaries tècniques perquè es puguen resoldre els dubtes que puguen sorgir amb posterioritat.

Després de la celebració d’estes sessions, està previst que Turisme Comunitat Valenciana organitze una sèrie de ‘worshops’ en línia dirigits a les empreses de Creaturisme i les diferents empreses comercialitzadores d’àmbit autonòmic, nacional i internacional.

D’esta manera, des de finals de juny es propiciarà el contacte ‘online’ per a crear espais de ‘networking’ en els quals donar a conéixer les possibilitats de comercialització de productes per part de les agències.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià