Una empresa valenciana llança la primera crema a base de xufa

L'empresa emergent (start-up) valenciana TxLab ha llançat les primeres dues cremes untables destinades a l'alimentació elaborades amb xufa de València, una d'elles mesclada amb cacau i l'altra amb pasta de garrofa, totes dues amb la marca Tiggy.

L’empresa emergent valenciana TxLab ha llançat les primeres dues cremes untables destinades a l’alimentació elaborades amb xufa de València, una d’elles mesclada amb cacau i l’altra amb pasta de garrofa, totes dues amb la marca Tiggy.

Segons ha informat el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Xufa de València, el procés de creació dels productes va tindre com a prioritat la utilització de productes de proximitat i l’ús d’envasos reciclables per a col·laborar en la sostenibilitat econòmica i ambiental de l’entorn.

“Ens dediquem a desenvolupar i distribuir productes amb la xufa com a ingredient principal, ja que les seues característiques són úniques i les seues aplicacions estan encara per explorar”, ha assenyalat el cofundador de l’empresa, Basc Acúrsio.

Tal com explica el responsable del projecte, les cremes “es poden consumir en l’esmorzar, desdejuni o berenar untades en pa, però també tenen aplicacions culinàries com a galetes, farciments de pastissos o brownie”.

“A més, són productes aptes per a vegans, sense lactosa ni oli de palma ni aromes artificials ni conservants”, ha destacat Acúrsio.

Publicitat