Cremada la zona de l’exposició d’una empresa ceràmica en un polígon de Vila-real

El foc finalment ha cremat una mica més de vint metres quadrats d'exposició i ha fet que part del sostre de la nau es col·lapsara.

Efectius del Departament de Bombers de Diputació han intervingut avui en un incendi industrial ocorregut en una empresa ceràmica d’un polígon industrial de Vila-real.
L’avís de l’incendi s’ha rebut a les 11.30 hores i fins al lloc del succés s’han desplaçat tres dotacions del Parc de Plana Baixa, pertanyents al Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

Els ocupants de les instal·lacions es trobaven fora, ja que havien evacuat la nau en iniciar-se el foc.

Aquest afectava la zona de l’exposició, que es trobava totalment inundada de fum a l’arribada dels bombers. Aquests han utilitzat la càmera tèrmica per a localitzar el focus del foc i s’ha procedit a la seua extinció. Gràcies a la ràpida actuació dels bombers s’ha evitat que les flames es propagaren per la resta de les instal·lacions, per la qual cosa el foc finalment ha cremat una mica més de vint metres quadrats d’exposició i ha fet que part del sostre de la nau es col·lapsara, però s’ha evitat que progressara i afectara la resta de la nau.

L’incendi s’ha donat per controlat a les 12.30 hores, i entorn de les dues de la vesprada se seguia treballant per a donar-ho completament per extingit.