Un home pateix cremades en el 50% del seu cos en incendiar-se el seu habitatge a Bunyol

Un home ha patit cremades en el 50% de la superfície corporal com a conseqüència de l'incendi registrat aquesta matinada en un habitatge de la localitat valenciana de Bunyol.

cremades

Un home ha patit cremades en el 50% de la superfície corporal com a conseqüència de l’incendi registrat aquesta matinada en un habitatge de la localitat valenciana de Bunyol.

Segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), sobre les tres de la matinada ha entrat un avís en el qual s’alertava d’un incendi en un habitatge del carrer Ruiz Pons d’aqueix municipi, en concret en el quart pis d’un edifici de cinc altures, assenyalen des del Consorci Provincial de Bombers.

El CICU ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb metge d’Atenció Primària i una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), mentre el Consorci ha enviat cinc dotacions dels parcs de Requena, Xiva i Paterna amb un total de dotze bombers.

El foc ha afectat aqueix habitatge del quart pis, així com a una habitació del cinqué. Els serveis mèdics han assistit a un home de 45 anys per cremades en el 50% de la superfície corporal que, una vegada estabilitzat, ha sigut traslladat a la Unitat de Cremats de l’Hospital La Fe de València.

Publicitat