Creu Roja celebra una nova edició de la campanya Desdejunis i Berenars #ConCorazón

Publicitat

Els pròxims dies 3 i 4 de novembre tindrà lloc la cinquena edició de la campanya Desdejunis i Berenars #ConCorazón de Creu Roja, la finalitat de la qual és arreplegar aliments per a oferir desdejunis i berenars a xiquets i xiquetes que viuen en famílies amb dificultats, amb el repte d’aconseguir dos milions de desdejunis i berenars en tot el país.

Els aliments es podran lliurar als voluntaris de Creu Roja que estaran en més de 225 hipermercats i supermercats Alcampo i Simply de tota la geografia espanyola durant el divendres 3 i el dissabte 4 de novembre. En la província, els centres que participen d’aquesta iniciativa són Alcampo de Castelló i Simply de Vinaròs.

PublicitatRovira  

En la present campanya s’espera una participació de 125 voluntaris i superar les xifres del passat any, que van anar de 7.173 quilos d’aliments, la qual cosa va permetre proporcionar prop de 24.000 desdejunis i berenars infantils, entre famílies en situació de dificultat del nostre entorn.

Les persones que vulguen col·laborar, podran donar aliments propis de desdejunis i berenars no peribles, com llet, suc, cacau en pols, cereals, galetes, formatge en porcions, xocolata, melmelada o oli d’oliva. Una vegada arreplegats i classificats tots els aliments, Creu Roja els lliurarà a famílies en situació de necessitat dels municipis de l’entorn de cada hipermercat i supermercat.

Per la seua banda, Alcampo realitzarà una aportació de 100.000 euros en productes de desdejunis i berenars, Simply de 10.500 euros i Oney de 3.000 euros per a la compra d’aliments.

“La finalitat és millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes que viuen en situacions de dificultat i contribuir a la consecució de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 2 de Nacions Unides, referent a posar fi a la fam, aconseguir la seguretat alimentària i millora de la nutrició”.
Per a més informació sobre la campanya: http://www.desayunosymeriendasconcorazon.com/

PublicitatJuega Limpio Orihuela