23.8 C
Valencia

Borriana suspén la celebració de les Creus de Maig pel coronavirus

La resolució ha sigut consensuada prèviament amb la Federació de Falles de Borriana, després de prolongar-se l'Estat d'Alarma i el confinament fins al 26 d'abril.

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha anunciat la suspensió de la celebració de la festa de les Creus de Maig 2020, previstes per al primer cap de setmana del mes de maig, una resolució que ha sigut consensuada prèviament amb la Federació de Falles de Borriana, després de prolongar-se l’Estat d’Alarma i el confinament fins al 26 d’abril.

Segons ha explicat l’alcaldessa, “seguint els criteris de prudència i responsabilitat”, les 19 comissions falleres i el Consistori han optat per suspendre la celebració de les tradicionals Creus de Maig, una decisió que obeeix a “la incertesa de l’evolució de la crisi sanitària, econòmica i social”.

Maria Josep Safont ha assegurat que es tracta d’una decisió “dolorosa, però necessària”, perquè “ens trobem davant d’una situació d’incertesa en relació al que passarà en les pròximes setmanes”. I ha afegit que per tots és sabut que la preparació de les Creus requereix molt temps de “treball en comú, compartit,  reunions, compres, organització, etc. Una preparació que, davant la situació de l’Estat d’Alarma, no es pot dur a terme”.

Per aquest motiu, aquest Ajuntament, ha remarcat l’alcaldessa, “ha d’adoptar amb responsabilitat, decisions que no ens haguera agradat haver de prendre, però que són necessàries d’acord amb la situació excepcional en la qual ens veiem immersos. No sabem quines restriccions haurem de patir una vegada finalitze la pròrroga de l’Estat d’Alarma, raó per la qual no podem deixar a la improvisació l’organització d’una festa tan nostra i emblemàtica. D’aquesta forma, les Creus de Maig de Borriana, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial han quedat suspeses, enguany, davant la incertesa de les mesures que s’adopten en pròximes setmanes i amb la finalitat d’evitar que es continue propagant aquesta pandèmia.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,764FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià