La tercera reunió de ‘la crisi de Fadrell’ deixa una nova proposta socialista i una comissió permanent de seguiment reforçada

El canvi de regidories que hi ha ara sobre la taula no s'ha fet públic però el portaveu socialista afirma que les converses "estan encarrilades" i ara cada partit ho traslladarà a la seua executiva.

“Valoració positiva”, “converses encarrilades” i un nou document que estipule els mecanismes de coordinació creant una comissió permanent de seguiment de l’Acord de Fadrell, però mutisme pel que fa a les propostes de canvis de regidories. Este és el resultat que hi ha transcendit de la tercera reunió dels grups que conformen el govern tripartit de Castelló.

Dues hores després de les quals els portaveus de les diferents agrupacions han coincidit en parlar d’avanços i en consensuar no fer públiques les propostes abans que no es traslladen als corresponents òrgans interns de cada partit.

Per part dels socialistes, Paco Gil ha explicat que la reunió ha estat “molt profitosa” i han presentat una proposta que pensen “arribarà bon terme”. Gil ha indicat que “per respecte a les executives” no s’avançarà la proposta, encara que ha reiterat estar “en el bon camí” i “veure la llum al final del tunel“.

Amb tot, el que sí que s’ha comentat és que es tira endavant el document detallat que ha de regular el funcionament d’una comissió permanent de coordinació de l’Acord de Fadrell, a petició de Podem-EUPV que probablement es reunisquen de manera mensual i que ‘vetlle’ per conèixer com van les relacions entre els socis. De fet, Raúl Beltrán, portaveu en esta de Podem-EUPV ha deixat caure que “açò ens ha fet veure la necessitat de major coordinació i posar-nos a la feina!”.

CatalanSpanish