Els cristians recuperen el Castell d’Alaquàs en la conquesta

El Castell d’Alaquàs, en mans mores des de les passades Festes Majors, ha estat conquistat enguany per les tropes  cristianes en la tradicional Conquesta del Castell organitzada per l’Associació Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs. Milers d’espectadors gaudiren el dissabte 2 de setembre d’aquest espectacle medieval celebrat a la Plaça de la Constitució.

Els diferent bàndols, el cristià que van descendir pel Carrer Major i els moros que ho van fer per l’avinguda Miguel Hernández van trobar-se a la Plaça de la Constitució on es va representar la lluita entre els guerrers d’ambdós bàndols representats per algunes persones de les filaes i actors que incorporaren la participació de cavalls.

Rovira  

Una batalla encarnada a cavall i a peu amb espases donà la victòria al bàndol cristià. Una vegada acabada la lluita la Capitana Cristiana va fer una entrada triomfal a la Plaça i anuncià la reconquesta de la localitat d’Alaquàs.

Entrà dels Moros i Cristians

El dissabte 16 de setembre serà el dia gran de l’Associació de Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs. A les 19:30 hores de la vesprada se celebrarà la tradicional Entrà on milers de festers i festeres recorreran els carrers de la ciutat a ritme de música. L’Entrà eixirà des del Castell i finalitzarà a la porta de l’Ajuntament on es dispararà un castell de focs d’artifici.

PublicitatJuega Limpio Orihuela