Cs denúncia davant la Policia Nacional els atacs contra la comitiva del partit en la celebració de l’Orgull a València

Jesús Salmerón demana a la resta de grups "que condemnen aquests actes de violència i mostren un compromís ferm per la defensa de la convivència"

El grup parlamentari Ciudadanos (Cs) en Les Corts Valencianes ha denunciat davant la Policia Nacional els atacs patits per la comitiva del partit en la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI a València. Segons ha explicat el diputat Jesús Salmerón, “durant el recorregut de la manifestació, les persones que van participar en l’autobús de Cs, inclòs el síndic, Toni Cantó, van ser increpats violentament i van patir agressions verbals i humiliacions”.

A més, “es van produir danys materials provocats pel llançament de bosses de pintura contra els participants i contra el mateix autobús”, uns fets que per a Salmerón “són radicalment contraris a l’esperit d’una celebració que reivindica la tolerància, el respecte i la no discriminació”.

Per això, Cs ha presentat una declaració institucional en Les Corts per a instar als grups a “condemnar aquests actes de violència i mostrar un compromís ferm en la defensa de la convivència pacífica i tolerància zero enfront de qualsevol classe de violència”, en paraules de Salmerón.

ValenciàEspañol