Cs proposa exposar la Gaiata en un espai públic els 365 dies de l’any

Marín-Buck: "En Cs creiem que és una bona proposta per a introduir la pròxima Magdalena aprofitant el 75 aniversari de la festa".

PublicitatAVL

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha avançat que “Cs ha presentat una moció en la qual proposem exposar la Gaiata de la Ciutat en un espai públic els 365 dies de l’any”. Marín-Buck ha indicat que “a menys de dos mesos de la festa gran de la nostra ciutat i, aprofitant que enguany celebrem el 75 aniversari, creiem que esta és una bona proposta per a tal ocasió”.

El portaveu de Ciudadanos ha apuntat que “és un bon moment per a continuar evolucionant en una festa que es distingeix de la dels seus pobles veïns per la conservació dels seus monuments”. “La supervivència de la Gaiata després del Magdalena Vítol ha de ser un revulsiu i un aparador més enllà dels nou dies que dura la festa, perquè esta continue sent aqueix gran motor turístic i econòmic de la ciutat, ha matisat Marín-Buck.

PublicitatRovira  

Així mateix, el responsable de Cs a l’Ajuntament de Castelló ha afegit que “en aquesta moció també proposem començar a treballar en la idea del Museu de La Gaiata”. Marín-Buck ha recordat que “esta és una proposta que portàvem en el programa de Cs i que a més, coincideix amb el punt 208 del Acord del Fadrell”.

En este sentit, Marín-Buck ha traslladat que “amb esta iniciativa busquem el consens de tots els grups” i espera que en aquesta ocasió “la moció, no sols s’aprove en el Ple per unanimitat, sinó es complisca dins del termini i en la forma escaient coincidint amb el 75 aniversari de la Magdalena”, ha conclòs.