8.9 C
Valencia

Cs proposa incentius fiscals per a la contractació

Cristina Gabarda assenyala a una generació "que afronta una nova crisi econòmica i que lidera la destrucció d'ocupació malgrat la seua bona formació"

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Ciudadanos (Cs) en Les Corts Valencianes ha proposat implementar incentius fiscals per a potenciar la contractació dels menors de 35 anys en la Comunitat Valenciana després de la crisi de paralització econòmica causada pel coronavirus. “L’objectiu és minimitzar els efectes d’esta crisi en un col·lectiu que arrossega una situació laboral de precarietat des de 2008 i que, quan encara no ha acabat de recuperar-se, s’ha trobat amb esta garrotada”, ha manifestat la diputada de Cs Cristina Gabarda.

“La meitat de la destrucció d’ocupació durant el coronavirus es troba en la franja d’edat per davall dels 35 anys, malgrat ser, precisament, una generació amb bona formació universitària o de cicles formatius, domini d’idiomes i especialització, en molts casos, amb màsters i postgraus”, ha expressat. Per això, a través d’una Proposició No de Llei (PNL), Gabarda ha plantejat al Consell augmentar els incentius a les empreses valencianes que mantinguen els llocs de treball als joves, els qui, en la Comunitat Valenciana, suposen el 21 per cent de la població total”.

La mal anomenada ‘generació perduda’ s’ha emportat la pitjor part d’esta crisi, amb unes xifres d’atur que van ascendir al març al 16 per cent entre els treballadors de 25 i 29 anys, i quasi un 14 per cent entre els de 30 i 44 anys”, ha afegit al mateix temps que ha plantejat que “per part del Consell, es desenvolupen iniciatives amb el major consens possible per a disminuir la taxa d’atur entre els menors de 35 anys”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,329FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià