20.6 C
Valencia

Cs proposa incentius fiscals per a la contractació

Cristina Gabarda assenyala a una generació "que afronta una nova crisi econòmica i que lidera la destrucció d'ocupació malgrat la seua bona formació"

- Publicitat -AVL

Ciudadanos (Cs) en Les Corts Valencianes ha proposat implementar incentius fiscals per a potenciar la contractació dels menors de 35 anys en la Comunitat Valenciana després de la crisi de paralització econòmica causada pel coronavirus. “L’objectiu és minimitzar els efectes d’esta crisi en un col·lectiu que arrossega una situació laboral de precarietat des de 2008 i que, quan encara no ha acabat de recuperar-se, s’ha trobat amb esta garrotada”, ha manifestat la diputada de Cs Cristina Gabarda.

“La meitat de la destrucció d’ocupació durant el coronavirus es troba en la franja d’edat per davall dels 35 anys, malgrat ser, precisament, una generació amb bona formació universitària o de cicles formatius, domini d’idiomes i especialització, en molts casos, amb màsters i postgraus”, ha expressat. Per això, a través d’una Proposició No de Llei (PNL), Gabarda ha plantejat al Consell augmentar els incentius a les empreses valencianes que mantinguen els llocs de treball als joves, els qui, en la Comunitat Valenciana, suposen el 21 per cent de la població total”.

La mal anomenada ‘generació perduda’ s’ha emportat la pitjor part d’esta crisi, amb unes xifres d’atur que van ascendir al març al 16 per cent entre els treballadors de 25 i 29 anys, i quasi un 14 per cent entre els de 30 i 44 anys”, ha afegit al mateix temps que ha plantejat que “per part del Consell, es desenvolupen iniciatives amb el major consens possible per a disminuir la taxa d’atur entre els menors de 35 anys”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El dia 22 transport gratuït en Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus

Amb motiu d'esta celebració inclosa en la Setmana Europea de la Mobilitat, els transports autonòmics obrin les seues portes tot el dia.

El PSPV de Massanassa proposa reparar el muret i la tanca del Passeig del Barranc

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc.

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.
- Advertisement -

: Valencià