05:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Cs donara suport a la sisena pròrroga de l’estat d’alarma

En la roda de premsa celebrada després del Comité Executiu Permanent de Cs, Edmundo Bal ha confirmat que "estan oberts tots els canals d'interlocució amb el Govern".

En la roda de premsa celebrada després del Comité Executiu Permanent de Cs, Edmundo Bal ha confirmat que “estan oberts tots els canals d’interlocució amb el Govern”. Com ha explicat, l’Executiu ha complit fins ara “pràcticament tots els acords amb Cs” perquè donara suport a les dos pròrrogues anteriors.

A més, en el seu compte de Twitter el dirigent ha justificat així l’acord entre el seu partit i l’executiu de Pedro Sánchez, que s’ha anunciat este dimarts a primera hora del matí.

“Creiem que és la millor manera de garantir una eixida sense arriscar passos enrere en esta lluita contra el coronavirus”, ha escrit Bal, que ha argumentat així el que serà el tercer suport de la formació que lidera Inés Arrimadas.

El portaveu de la cambra alta ha recordat que el Govern espanyol “ha acceptat” els “condicions” que Ciudadanos ha imposat a canvi del seu vot favorable, entre els quals un pla de reactivació del turisme que s’haurà d’aprovar abans de 15 dies.

Últimas noticias

Contenido relacionado