Cs recorrerà davant el TSJCV la pujada d’impostos de Ribó

El portaveu de Cs denúncia que els nous "tasazos" vulneren la llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha anunciat, en declaracions als mitjans de comunicació abans del ple del Consistori, que el seu grup municipal recorrerà davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) els impostos i taxes municipals que se sotmeten hui a votació.

Giner ha explicat que el “tasazo de Ribó” vulnera la llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques i la llei 9/2003, de 2 d’abril, de la Generalitat, per a la Igualtat entre Dones i Homes, ja que manca d’informes d’impacte de gènere.

Rovira  

D’altra banda, Giner ha explicat que Cs ha posat en coneixement de la Fiscalia l’incompliment de la normativa que obliga a analitzar les aigües en el azarbe de Pinedo, la qual cosa incompleix el Reial decret 1341/2001 que regula la qualitat de les aigües de bany. L’objectiu d’aquesta normativa és establir les mesures sanitàries i de control necessàries per a preservar la salut dels banyistes, així com conservar la qualitat del medi ambient com a complement de la Directiva 2000/60/CE del Parlament Europeu.

El portaveu taronja ha recordat que “les analítiques encarregades per Cs han confirmat la presència de contaminació per bacteris fecals en el *azarbe a escassos metres de la platja de Pinedo”.

Per a concloure, Giner ha criticat: “Compromís no es pren de debò el medi ambient. Hui mateix, estan darrere d’una modificació de crèdit d’un milió d’euros per al clavegueram. La seua planificació és nul·la i això afecta molt al bon estat de la xarxa de sanejament i, en general, a tots els serveis que reben els valencians”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela