Cs exigeix desenvolupar un pla de prevenció per a evitar la proliferació del virus del Nil a València

Javier Copoví demana "reforçar i prolongar la desinsectació a través de la fumigació i altres tècniques mediambientals de control de mosquits".

Cs a l’Ajuntament de València ha exigit que el Consistori desenvolupe un pla de prevenció per a evitar la proliferació del virus del Nil a València.

“La febre del Nil, transmesa per les picades de mosquit, està afectant desenes de persones a la província de Sevilla, una circumstància que podia ser impensable fa tan sols un mes, per això creiem que és molt important prendre mesures al més prompte possible a València per a evitar que la situació es trasllade a la nostra ciutat”, ha declarat Giner. “Recordem que els experts han alertat que el virus podria estendre’s a tota Espanya”, ha afegit Copoví.

“L’Ajuntament de València i la regidoria de Salut han de tindre en compte les característiques mediambientals i les condicions estacionals en les quals ens trobem i desenvolupar un pla de previsió per a evitar la possible proliferació d’un brot, amb mesures de conscienciació a la ciutadania i la prolongació i reforç de les mesures de desinsectació, tant a través de les tècniques de fumigació com l’aplicació d’altres tècniques mediambientals de control del mosquit”, ha detallat el regidor taronja .

Per a concloure, Copoví ha anunciat que exigirà al regidor delegat de Salut, Emiliano García, en la pròxima comissió de Benestar, detallar les mesures adoptades per a la prevenció de la febre del Nil a València.

CatalàEspañol