25.8 C
Valencia

Cs exigeix desenvolupar un pla de prevenció per a evitar la proliferació del virus del Nil a València

Javier Copoví demana "reforçar i prolongar la desinsectació a través de la fumigació i altres tècniques mediambientals de control de mosquits".

- Publicitat -AVL

Cs a l’Ajuntament de València ha exigit que el Consistori desenvolupe un pla de prevenció per a evitar la proliferació del virus del Nil a València.

“La febre del Nil, transmesa per les picades de mosquit, està afectant desenes de persones a la província de Sevilla, una circumstància que podia ser impensable fa tan sols un mes, per això creiem que és molt important prendre mesures al més prompte possible a València per a evitar que la situació es trasllade a la nostra ciutat”, ha declarat Giner. “Recordem que els experts han alertat que el virus podria estendre’s a tota Espanya”, ha afegit Copoví.

“L’Ajuntament de València i la regidoria de Salut han de tindre en compte les característiques mediambientals i les condicions estacionals en les quals ens trobem i desenvolupar un pla de previsió per a evitar la possible proliferació d’un brot, amb mesures de conscienciació a la ciutadania i la prolongació i reforç de les mesures de desinsectació, tant a través de les tècniques de fumigació com l’aplicació d’altres tècniques mediambientals de control del mosquit”, ha detallat el regidor taronja .

Per a concloure, Copoví ha anunciat que exigirà al regidor delegat de Salut, Emiliano García, en la pròxima comissió de Benestar, detallar les mesures adoptades per a la prevenció de la febre del Nil a València.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,802FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Desconfina el valencià! Vila-real se suma a la commemoració de les ‘Normes de Castelló’

L'acte del dia 3 és el segon de la sèrie d'activitats reivindicatives i festives previstes.

La Medicina Familiar de Castelló compleix 39 anys formant a futurs professionals

Un total de 22 centres de salut de la província i 110 facultatius de la Plana, Castelló i Vinaròs formaran als residents d'esta especialitat.

Teulada-Moraira denuncia la construcció d’habitatges en zona mediambiental

El govern actual, liderat per l'alcaldessa Rosa Vila Vallés (Compromís), en coalició amb PSPV-PSOE, Maria José Vidal Vallés, Mamen Botija Sáez i Adrián Ruiz Codes (regidors no adscrits), afirma que "la construcció de 138 habitatges a la Pineda del Molinet, suposa un atemptat mediambiental i és un llegat del PP".

Les AMPES demanen ‘llocs físics’ per a reunir-se i evitar l’escletxa digital entre les famílies

Les associacions de mares i pares d'alumnes plantegen que la trobada en espais com el pati, fora d'horari lectiu i amb el consegüent distanciament i protocol de seguretat podria ser una opció.

Adif millora les instal·lacions de seguretat en la línia Silla-Cullera-Gandia

L'objectiu dels treballs és millorar les prestacions i augmentar la capacitat i la flexibilitat de l'explotació ferroviària en este tram.
- Advertisement -

: Valencià