09:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

CSIF alerta que els talls d’aigua a Utiel deixen un dia sencer el centre de salut desabastit sense avís previ

El sindicat adverteix que aquesta situació impedeix llavar-se les mans al personal en les atencions i deixa sense aigua els banys

El sindicat CSIF alerta de la deterioració de l’atenció que provoquen els continus talls d’aigua a Utiel, sobretot el més recent, que ha deixat des d’ahir fins a les 12 del migdia de hui sense subministrament el centre de salut. Aquesta situació provoca que, per exemple, el personal treballa en el recinte no puga llavar-se les mans després de cada atenció o que els banys s’hagen quedat sense aigua.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) lamenta la falta d’avís previ per part de l’Ajuntament de la situació que s’anava a produir i de l’aplicació de les mesures necessàries per a haver disposat d’aigua en els centres de treball. El sindicat subratlla que, encara que aquests talls es venen produint des de fa dies, l’últim ha tingut lloc sense avisar al personal afectat i durant una franja més llarga de temps.

CSIF insta al Consistori a adoptar les mesures necessàries perquè aquesta situació no es reproduïsca i adverteix d’aquesta falta de subministrament té un efecte directe també en la higiene i la qualitat assistencial que s’ofereix en el centre de salut. El sindicat considera un minvament greu de la prestació que el personal que treballa en urgències no puga llavar-se les mans, per exemple.

El sindicat també demana que existisca un avís previ si s’han de produir nous talls, ja que l’últim s’ha limitat a un bàndol i a una publicació en xarxes socials assenyalant que “s’ha tallat l’aigua de forma imminent davant la impossibilitat de continuar el subministrament”, sense més informació ni solucions per a veïns i professionals sanitaris afectats.

Últimas noticias

Contenido relacionado