11.9 C
Valencia

CSIF demana a Educació que assumisca la seua responsabilitat davant les fallades d’organització en les oposicions que es desenvolupen

El sindicat recorda que Conselleria marca els criteris d'avaluació que apliquen els tribunals

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El sindicat CSIF demana a Conselleria d’Educació que assumisca les seues responsabilitats en les fallades que s’estan produint en les oposicions. La central sindical lamenta que des de la secretaria autonòmica estiguen derivant als tribunals qualsevol crítica, quan qui organitza i marca els criteris d’avaluació que apliquen els tribunals és la mateixa Conselleria.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) considera “inadmissible” el “centrifugat de responsabilitat que el secretari autonòmic pretén fer en les oposicions”. El sindicat posa l’accent que tot el procés haguera resultat més transparent si Conselleria haguera permés la revisió d’exàmens a qui el sol·licite o haguera desenvolupat el procés telemàtic perquè cada aspirant poguera consultar qualsevol dubte sense necessitat de desplaçar-se fins al lloc de l’oposició.

- Publicitat -

El sindicat afig també que Conselleria és qui dissenya els criteris d’avaluació, entre els quals es troben l’eliminació d’aspirants que no superen la part teòrica i pràctica. Aquesta circumstància impedeix que nombrosos docents amb capacitat contrastada puguen arribar a la part d’exposició del seu projecte educatiu per a demostrar la seua vàlua. CSIF ha vingut demanant des del principi que la primera part no fora eliminatòria i que es fera una mitjana de la nota de totes dues en finalitzar tot el procés.

La central sindical posa l’accent igualment que l’Administració ha sigut la responsable de triar aules i instal·lacions sense refrigeració. A més, ha decidit les ràtios d’aspirants per tribunal i els terminis temporals de cada part de l’oposició, la qual cosa ha derivat en jornades maratonianes per als mateixos tribunals en la correcció de les proves.

- Publicitat -

CSIF demana al secretari autonòmic d’Educació que rectifique les seues declaracions en les quals atribueix la responsabilitat als tribunals. De la mateixa manera, li insta que reconega el treball dels membres de tribunals com a professionals de l’educació valenciana. També li anima que faça autocrítica i al fet que promoga una negociació immediata per a la millora del procés selectiu.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,022FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià