CSIF demana una ampliació del termini de la borsa de treball de Sanitat

A causa de la gran quantitat de dubtes entre els interessats per culpa de molts canvis que s'han produït.

Publicitat

Pocs dies abans del tancament del termini de la borsa de treball de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública el sindicat CSIF vol denunciar que el present període d’obertura ha sembrat una gran quantitat de dubtes entre els interessats a causa dels molts canvis que s’han produït.

Una circumstància que pot fer que molts dels treballadors no s’inscriguen correctament en la mateixa i perden la possibilitat de ser anomenats. Per això CSIF sol·licita una ampliació del termini d’inscripció i instruccions aclaridores d’aplicació d’esta nova normativa.

PublicitatRovira  

Els dubtes generats entre els usuaris han provocat una gran quantitat de peticions d’informació per part dels afiliats, als quals per fortuna s’ha pogut atendre i solucionar en els seus dubtes. No obstant això, els sistemes d’ajuda de Sanitat (web i telèfons habilitats) han estat col·lapsats a causa de la gran demanda dels usuaris per a aclarir els seus dubtes.

Resulta especialment greu i significatiu que a hores d’ara des dels serveis centrals de Sanitat es comunique que hi ha dubtes plantejats que no es poden solucionar pel fet que no han pogut buscar encara una resposta a estes.

En esta situació es troben aspectes relacionats amb els nomenaments de curta duració o a temps parcial (que no saben quan es podran activar i desactivar), el llistat de no localitzables (figura de nova creació que no saben quan es publicarà), dubtes sobre l’activació de disponibilitat en diferents departaments, el moment de publicació dels llistats dels usuaris no disponibles i saber des de quan es va aplicar la baremació de les notes de l’última OPE.

PublicitatJuega Limpio Orihuela