CSIF denuncia la caiguda de part del sostre de l’Hospital Arnau de València

El sindicat lamenta la falta d'inversió en prevenció i avisa que incidents d'aquest tipus podrien reproduir-se

El sindicat CSIF urgeix a Conselleria de Sanitat a revisar les instal·lacions de l’Hospital Arnau de Vilanova, situat a la ciutat de València, sobretot després de desprendre’s en la vesprada d’ahir part del sostre de l’interior de l’entrada principal. La central sindical lamenta l’escassa inversió en prevenció i adverteix que aquest tipus de fets podria reproduir-se per la falta de manteniment.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que en la vesprada ahir es va precipitar sobre el sòl l’escaiola que cobria al voltant de 20 metres quadrats de l’entrada principal, enfront dels ascensors i la cafeteria. Es tracta d’una de les zones més concorregudes del recinte. Aquest succés va produir dos ferits lleus que van haver de ser atesos en Urgències.

El sindicat mostra la seua preocupació per aquest fet, que, a més, afecta una part de l’hospital reformada en 2018 i, per tant, de recent actuació. La central sindical adverteix de la falta de revisió d’instal·lacions i de prevenció, i assenyala que si això ha ocorregut en una zona renovada, la deterioració pot ser major en altres més antigues i deteriorades.

CSIF ja ha traslladat a la direcció del Departament de Salut Arnau-Llíria els seus dubtes per la seguretat de pacients i treballadors després del despreniment de part del sostre de l’entrada. La central sindical insta que Conselleria de Sanitat aborde, amb urgència, una revisió integral de tot l’hospital i realitze actuacions en els espais més degradats per a garantir la necessària seguretat de tot el personal.

ValenciàEspañol