30.8 C
Valencia

CSIF es mobilitzarà per a “defendre el B2 com a requisit lingüístic per a personal docent i més formació en anglés”

Les accions, segons explica el sindicat en un comunicat, s'inicien amb repartiment de fullets informatius en els centres i continuaran amb una concentració davant la seu de la Conselleria el pròxim 5 de març.

- Publicitat -AVL

La Central Independent i de Funcionaris (CSIF) va a iniciar una campanya informativa i de mobilitzacions per a exigir a la Conselleria d’Educació que “mantinga el nivell B2 com a requisit per al plurilingüisme en anglés i per a reclamar més formació i especialistes de suport en eixa llengua”.

Les accions, segons explica el sindicat en un comunicat, s’inicien amb repartiment de fullets informatius en els centres i continuaran amb una concentració davant la seu de la Conselleria el pròxim 5 de març.

CSIF planteja una sèrie de propostes en esta campanya, com que assistents de conversa facen de suport per a professors especialistes en les seues respectives matèries, “de manera que s’impulse la qualitat en l’ensenyament de l’anglés”.

Així mateix, l’entitat, que demana “que el nivell màxim exigible d’anglés al personal docent siga B2”, reclama “un pla específic de formació en esta llengua que es desenvolupe en horari lectiu i que incloga, almenys, el permís d’un curs escolar, retribuït amb la totalitat del salari, per a formació en idiomes”.

El sindicat exigeix, de la mateixa manera, “un complement econòmic per a docents que impartisquen classes en anglés i l’especialitat del qual no siga eixa llengua”.

CAPACITACIÓ I DIPLOMA DE MESTRE, “SEMPRE MÈRIT”
La central sindical també incidirà en la seua campanya en la llengua autòctona, per a demanar a Conselleria que la ‘Capacitació en valencià’ i el ‘diploma de mestre’, es consideren sempre mèrit, independentment de la data de la seua obtenció.

D’esta manera, l’organització vol que “s’assumisca que la possessió d’estes titulacions implica el nivell C1 i C2 respectivament”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià