CSIF insta a Conselleria a negociar el nou conveni del departament de salut de la Ribera

El Comité d'Empresa s'ha reunit hui davant la seu de Sanitat per a reclamar diàleg i denunciar "la falta de respecte".

El sindicat CSIF insta a Conselleria de Sanitat a asseure’s amb urgència a negociar el nou conveni col·lectiu del personal laboral a extingir del departament de salut de la Ribera. La central sindical ha participat hui en la reunió de protesta del Comité d’Empresa, celebrada davant la seu autonòmica de Conselleria.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denúncia el “desistiment de funcions” de la directora general de Recursos Humans i de la mateixa consellera i la “falta absoluta de respecte” en bloquejar”” el nou conveni, que afecta 1.400 treballadors del departament de salut de la Ribera. La situació arriba fins al límit que en els últims mesos el Comité d’Empresa ha remés tres escrits a Conselleria referent a això sense que hagen obtingut contestació.

El sindicat denuncia la “discriminació i exclusió” que pateix este col·lectiu de treballadors. La central sindical adverteix que esta situació repercuteix en una escassetat de personal i en unes condicions que no garanteixen l’atenció adequada a la ciutadania per falta dels mitjans necessaris. En este context, urgeix a Conselleria a negociar immediatament i a millorar les condicions i recursos del personal del departament de salut de la Ribera. CSIF lamenta, a més, que Conselleria no haja volgut rebre hui als representants de tots els sindicats quan se li ha demanat.

Lo más leído

CatalanSpanish