CSIF reclama més seguretat per a la Policia Local de València després de l’agressió patida per un agent

El sindicat demana habilitar un espai per a vehicles de policies i el trasllat urgent de la Segona Unitat a Parc Central.

El sindicat CSIF reclama més protecció per als agents de Policia Local de València, tant de servei com en iniciar o concloure est. La central sindical vol evitar successos com l’ocorregut a principis d’esta setmana, quan un agent va ser colpejat per veïns en acabar el seu torn i tractar d’accedir des de la reguarda policial al seu vehicle, aparcat al carrer.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) considera que una de les mesures prioritàries hauria de consistir a habilitar una zona d’aparcament en les unitats. Lamenta que malgrat existir l’espai necessari en unitats com la 2, que abasta Ruzafa i s’estén a l’avinguda de la Plata, no puguen estacionar en elles els seus vehicles els agents.

CSIF subratlla que “esta circumstància” –en al·lusió a l’agressió- “és alguna cosa que s’ha repetit en més d’una ocasió. El nostre treball implica que puguem guanyar-nos l’animadversió d’una xicoteta part de la societat, que aprofitarà qualsevol ocasió que tinga per a fer-nos veure o sentir la seua antipatia”. Davant este escenari, la central sindical, que trasllada tot el seu suport a l’agent agredit, insisteix que “la seguretat ha de prevaldre abans de res”.

El sindicat, en este context, exigeix un increment de mesures de seguretat, com l’habilitació de zones d’aparcament o garantir les patrulles en parella. A més, insisteix que les unitats tinguen locals en les millors condicions, i en este sentit posa l’accent en la urgència del trasllat de la Segona Unitat de la seua actual ubicació al carrer Ceramista Jaume de Scals a les instal·lacions previstes en Parc Central.

CatalàEspañol