20 C
Valencia

CSIF urgeix a reforçar les sales d’hospitalització de la Ribera

El sindicat avisa que les unitats de medicina interna "estan desbordades" i adverteix de les dificultats a l'hospital d'Alzira.

- Publicitat -AVL

El sindicat CSIF ha demanat per escrit a la Direcció del Departament de Salut de la Ribera que reforce amb urgència el personal assignat que tracta a pacients amb covid-19. El sindicat reclama que “almenys tinguen el personal de què disposaven al març i abril”. També sol·licita reforç en la resta de sales d’hospitalització, “amb almenys una presència més per torn d’infermeria i de TCAE”.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) detalla en el document que “les unitats de medicina interna estan desbordades davant la demanda de pacients dependents i crònics, que cada vegada va en augment”. De la mateixa manera, explica que “en la setena planta, on s’atén pacients positius o probables per contagi de covid-19, existeixen dificultats per a aplicar una correcta execució dels protocols per falta de personal”.
CSIF recalca este problema en explicar que els professionals no disposen, a causa de l’escassetat de personal, del temps imprescindible per a “col·locació i descol·locació d’equips de protecció individual”, a més de necessitar “ajuda d’una segona o tercera persona per a proporcionar el material, medicació, etcètera, quan aqueix professional està dins d’una habitació amb pacient ingressat per covid-19”.
El sindicat també posa l’accent que “el personal de neteja es troba a vegades desbordat, ja que es requereix una major intervenció per a netejar superfícies, corredors i oficines en esta planta”. Igualment ressalta que la plantilla resulta insuficient “davant les càrregues de treball en les unitats d’hospitalització i en el Servei d’Urgències”.
En este sentit, comenta en l’escrit que “les plantes cinquena i quarta no sols tenen dèficit assistencial amb relació a les funcions derivades de l’atenció quirúrgica, sinó que a més han de tractar tota l’atenció interna que no es pot assignar al servei corresponent per falta de llits. Concretament, en la quarta planta dreta atenen els pacients de trauma que no caben en l’esquerra, amb sola una tècnica de cures auxiliars d’infermeria a les nits per a estos pacients, a més dels d’interna, traqueotomizats i aïllaments de contacte”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià