viernes, 19 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Cubillas transforma la nit en esperança per al CD Castellón

Un gol de Cubillas en la pròrroga (112') retorna als albinegros l'esperança de pujar a segona divisió, que s'hauran de batre contra el Cornellà.

El Castellón torna a portar a la seua afició a la vora de l’infart. Després d’un intens partit contra el Peña Deportiva mantenint el 0-0, no va ser fins al minut 112 quan Cubillas va transformar el punt donant ja pràcticament la victòria als albinegres.

El Peña Deportiva, que malgrat jugar amb dos jugadors menys van vendre cara la seua pell, i malgrat que el Castelló va tindre durant tota la jornada el control de la pilota, no li van permetre fins a la pròrroga que la pilota envaïra la seua porteria.

El diumenge serà la jornada decisiva on els d’Óscar Cano es mesuraran en la batalla definitiva davant el Cornellà. PPO!