Cuina Oberta, els millors menús a preus assequibles

València acollirà la 19º edició entre els dies 18 i 28 d'octubre

Cuina Oberta

València torna a tenir a la vista una nova cita gastronòmica. La 19º edició de Cuina Oberta, que se celebrarà del 18 al 28 d’octubre, comptarà amb la participació de quasi seixanta restaurants, que oferiran els seus millors menús a preus assequibles i per a tots els públics.

L’objectiu d’este esdeveniment és posicionar a València com una destinació gastronòmica i com una destinació en el qual nostra cuina adquireix un protagonisme especial en la ciutat”. Així ha explicat Sandra Gómez, regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, el propòsit de Cuina Oberta, que donarà l’oportunitat de gaudir de l’alta cuina a València al millor preu.

Els restaurants participants oferiran un menú de migdia a 24€ i un menú nocturn a 30€, mentre que els restaurants gourmet tindran un menú per a menjar a 39€ i un per a sopar a 45€. Des d’ahir, es poden realitzar reserves en la pàgina web de Cuina Oberta. Tan sol cal triar el restaurant, el dia i el tipus de menú.

Novetats de l’edició

Enguany es realitzaran tallers Gastrociència Kids per a xiquets d’entre 5 i 12 anys, organitzats per la Universitat de València, els dies 19 i 26 d’octubre en el Mercat de Colón, amb l’objectiu d’inculcar-los hàbits saludables.

A més, en esta edició, el celler NODUS farà un maridatge gratuït de vins en tots els menús per als menors de trenta anys els dilluns, els dimarts i els dimecres dins del període d’este esdeveniment. En este sentit, la plaça del Mercat acollirà un edició especial de la popular Mostra de Vins el dissabte 27 i el diumenge 28 d’octubre.

Premis de l’edició anterior

El restaurant Trident de l’Hotel Neptú ha sigut guardonat amb el màxim premi del certamen en tenir, segons els usuaris, el millor menú. D’altra banda, Le Marquis de l’Hotel SH Inglés ha sigut premiat per la Societat Valenciana d’Hipertensió amb el millor menú cardiosaludable, ja que comptava amb una carta en la qual s’especificava la informació nutricional dels plats.

Una vegada acabada esta nova edició, ací es podrà votar pel millor menú.

 

Publicitat