Culla conclou les seues festes amb un balanç molt positiu

Les festes patronals de Culla van arribar a la seua fi anit, quan una sensacional traca va posar el punt final a les deu jornades de celebracions. Hui dilluns, el tradicional “dinar de la panxa” servirà per a recordar anècdotes i comentar els millors moments esdevinguts en els últims dies.

Des de l’ajuntament s’ha fet un balanç molt positiu quant a assistència en cadascun dels actes programats en estes festes. En paraules de l’alcalde de Culla, Víctor Fabregat, “els veïns sempre participen molt activament en les festes, però les d’enguany han sigut especialment intenses per la gran afluència de públic d’altres pobles”.

Fabregat ha volgut agrair als cullans “l’hospitalitat mostrada als visitants”, així com “la implicació i col·laboració de diferents col·lectius i associacions locals”.

Finalment ha recordat que, una vegada finalitzades les festes, ens posem a treballar en les activitats que es duran a terme esta tardor, amb cites tan importants com la tercera edició de la creació històrica o les jornades de centres històrics i itineraris culturals de ‘Camins de Penyagolosa’.

ValenciàEspañol