540 hectàrees s’han cremat en l’incendi de Culla, que ja està estabilitzat i controlat

Els efectius continuaran treballant tota la nit per a apagar-ho totalment, “ja que demà donen ratxes de vent molt grans i hi ha la possibilitat, que torne a reviure”, ha afegit Fabregat.

611

El gran incendi, que va començar ahir a Culla, “ja està controlat, estabilitzat i sense cap flama”, segons ens ha informat l’alcalde del municipi, Víctor Fabregat.
Encara així, tots els efectius continuaran treballant tota la nit per a apagar-ho totalment, “ja que demà donen ratxes de vent molt grans i hi ha la possibilitat, que torne a reviure”, ha afegit Fabregat.
L’alcalde de Culla, ha explicat que “en total s’han cremat 540 hectàrees, 510 al terme de Culla i 30, al de La Torre d’en Besora, uns cinc quilòmetres quadrats”. Fabregat ha puntualitzat que “bàsicament ha sigut matoll, muntanya baixa, molt poquet de pina, res de cultiu i una masia”.
El Consorci Provincial de Bombers de Castelló, ha deixat molt clar que, “el treball dels medis aeris estan sent imprescindibles per a apagar l’incendi”.
En total s’han mobilitzat, deu dotacions de bombers, 12 unitats de bombers forestals de la Generalitat Valenciana, a més de mitjans, tant del Ministeri, com de la Generalitat (tres avions AirTractor i quatre Helicòpters).