Detingut un home implicat en una agressió sexual a una dona en una platja de Cullera

El detingut es va oferir a prestar ajuda a la víctima per a buscar a un familiar però en este transcurs la guie cap a la zona de les dunes on es van produir els fets

foto dunas cullera
Actualitat Valenciana

La Guàrdia Civil de València en el marc de l’operació “AGRETORES” ha detingut a un home de 21 anys i d’origen afganés per la seua implicació en l’agressió sexual a una dona a Cullera.

El passat dia 22 de juliol de 2018 la Guàrdia Civil de Cullera va rebre l’avís que una persona havia patit una agressió sexual en una platja de Cullera.
Immediatament, agents es van traslladar al lloc, acompanyats de personal sanitari que trasllat a la mata fins a l’hospital de la Ribera a Alzira.
Al mateix temps s’inicie l’operació “AGRETORES”, per part de la Guàrdia Civil de Cullera, a fi de poder localitzar, identificar i detindre a l’autor d’estos fets delictius.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’este operatiu va tindre lloc el passat dia 25 de Juliol, quan l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Cullera va aconseguir detindre a Cullera a un home de 21 anys i de nacionalitat afganesa per la seua implicació en un delicte d’agressió sexual.
El detingut es va oferir a la víctima per a ajudar-la a buscar a un familiar en una zona d’oci de Cullera i en el transcurs de la cerca la guie cap a les dunes de la platja.

Una vegada en el lloc espente a la dona cap al sòl i va començar a llevar-li la roba, la víctima, escoltà a diverses persones aproximar-se i va començar a demanar auxili, moment en què l’agressor fuig corrent del lloc.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 de Sueca.

Amb data de 26 de juliol de 2018 l’autoritat judicial decret la seua entrada a la presó comunicada i sense fiança qualificant el delicte com una agressió sexual, concretament un delicte de temptativa de violació

Publicitat