27.4 C
Valencia

Els anàlisis dels aigües a Cullera mostren una “molt baixa” presència del coronavirus

L'Ajuntament, mitjançant un laboratori homologat,ha realitzat proves tant en el nucli urbà com en els zones residencials dels seues platges.

- Publicitat -AVL

Els anàlisis en els aigües residuals de Cullera han revelat una “molt baixa” incidència del coronavirus a la ciutat. L’Ajuntament, mitjançant un laboratori homologat,ha realitzat proves tant en el nucli urbà com en els zones residencials dels seues platges amb la finalitat de certificar si existeix presència de la Covid-19 en els seues aigües.

Tal com informen els tècnics encarregats d’analitzar aquestes mostres és tracta d’uns excel·*lents resultats ja que en el nucli urbà no s’ha registrat presència de coronavirus i en la zona més residencial la concentració ha sigut molt lleu.

Estes anàlisis tracten de detectar la possible presència d’unitats de virus en els aigües residuals de la localitat i, tal com han demostrat, a Cullera a penis existeixen.

Prevenció

Així doncs, els mostres recollides demostren que els polítiques de contenció i prevenció que porta desenvolupant l’administració local estan funcionant. Entre altres, l’Ajuntament de Cullera és va avançar en la implantació d’algunes mesures com la recomanació de l’ús de la mascareta al marge de poder mantindre la distància social mínima o l’ús de drons de vigilància per a controlar els seues platges.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,677FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià