Els anàlisis dels aigües a Cullera mostren una “molt baixa” presència del coronavirus

L'Ajuntament, mitjançant un laboratori homologat,ha realitzat proves tant en el nucli urbà com en els zones residencials dels seues platges.

Els anàlisis en els aigües residuals de Cullera han revelat una “molt baixa” incidència del coronavirus a la ciutat. L’Ajuntament, mitjançant un laboratori homologat,ha realitzat proves tant en el nucli urbà com en els zones residencials dels seues platges amb la finalitat de certificar si existeix presència de la Covid-19 en els seues aigües.

Tal com informen els tècnics encarregats d’analitzar aquestes mostres és tracta d’uns excel·*lents resultats ja que en el nucli urbà no s’ha registrat presència de coronavirus i en la zona més residencial la concentració ha sigut molt lleu.

Estes anàlisis tracten de detectar la possible presència d’unitats de virus en els aigües residuals de la localitat i, tal com han demostrat, a Cullera a penis existeixen.

Prevenció

Així doncs, els mostres recollides demostren que els polítiques de contenció i prevenció que porta desenvolupant l’administració local estan funcionant. Entre altres, l’Ajuntament de Cullera és va avançar en la implantació d’algunes mesures com la recomanació de l’ús de la mascareta al marge de poder mantindre la distància social mínima o l’ús de drons de vigilància per a controlar els seues platges.

CatalanSpanish