15.6 C
Valencia

Cullera entre les millors destinacions turístiques intel·ligents de la Comunitat Valenciana

La ciutat aconsegueix el màxim nivell de la Xarxa DTI-CV després d’elaborar el Pla Director de Turisme Intel·ligent que marcarà l’estratègia dels pròxims quatre anys.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Cullera ha aconseguit el nivell 3 de la Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana. La ciutat obté així el màxim grau i se situa com a un dels destins turístics intel·ligents més destacats de la Comunitat Valenciana.

Amb esta distinció Cullera podrà disfrutar dels beneficis que estableix el reglament de la Xarxa DTI-CV, entre els quals destaca la sol·licitud d’ajudes específiques a entitats locals en matèria de turisme intel·ligent. Fins al moment, l’única ciutat que ostentava este nivell a tota la província era València.

Cullera ha passat del nivell 1 al nivell 3 gràcies a l’elaboració del Pla Director de Turisme Intel·ligent (PDTI) que marcarà l’estratègia a seguir els pròxims quatre anys. Este Pla és un full de ruta que permetrà impulsar la ciutat com a destí turístic competitiu, sostenible, accessible i intel·ligent tenint en compte les fortaleses i oportunitats que s’ofereixen al municipi.

El desenvolupament del PDTI pretén ser un mecanisme clau per a la creació de nous productes turístics recolzant-se en els principals recursos de qualitat de Cullera: el seu patrimoni cultural, natural, festiu i gastronòmic. Així mateix, introdueix valors de governança, innovació i sostenibilitat com a elements fonamentals i transversals.

- Publicitat -

La regidora de Turisme, Débora Marí, ha volgut destacar que «el Pla posa en relleu la importància i necessitat d’un model turístic basat en la col·laboració públic-privada i la participació ciutadana». Ara, segons ha explicat Marí, el següent pas serà posar en marxa el Pla i adherir-se a la Red Nacional de Destinos Turísticos Inteligentes.

El Pla Director de Destinació Turística Intel·ligent és una aposta ferma del consistori per a convertir Cullera en una smart city turística i impulsar el municipi com a un dels destins referents del territori valencià.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià