Desmantellat un cultiu Indoor de 450 plantes de marihuana en Loriguilla

Amb esta operació s'han confiscat 450 plantes de marihuana amb un valor en el mercat del voltant de 93.000 euros.

Publicitat

En el marc de l’operació “SCOOBY” iniciada per la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria a mitjan novembre de 2019, s’ha procedit contra dues persones per la seua implicació en un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Després de tindre coneixement, en relació a un problema veïnal, per les olors produïdes pels animals dels suposats autors i pel soroll que feien constantment els aires condicionats de l’habitatge, informació subministrada per un dels agents de Policia Local Loriguilla.
L’Àrea d’Investigació de Riba-roja de Túria va iniciar una investigació que va donar lloc a l’obertura de l’Operació SCOOBY.

PublicitatRovira  

Com a conseqüència del registre van ser aprehesos 6 kg d’haixix, 450 plantes de marihuana, 3,8 kg de cabdell de marihuana, preparat per a la seua venda, a més de la confiscació de bàscules i divers material per al CULTIU INDOOR de plantació de marihuana.
El més curiós és l’ocultació de la citada plantació, ja que, després de realitzar un forat en el sòl de l’habitatge, davall de les escales, fracturant una de les bigues (no mestres), els suposats autors van aconseguir excavar fins a aconseguir realitzar una superfície en planta subterrània d’uns 70 metres quadrats i l’ocultació de cultiu.

Per tot això s’ha procedit a la detenció d’un home i una dona de 32 i 36 anys de nacionalitat espanyola com a presumptes autors dels delictes de Tràfic de Drogues, Cultiu INDOOR de marihuana i Defraudació de Fluid elèctric.

En este dispositiu han participat a més dels agents de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria, agents de la Policia Local de Loriguilla.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 7 de Llíria.

PublicitatJuega Limpio Orihuela