Desmantellat un cultiu de marihuana en un paratge de Torrent

El total de plantes localitzades en el registre va ascendir al voltant de 100 plantes de dos metres d'altura aproximadament.

paratge

La Guàrdia Civil va descobrir un cultiu de marihuana indoor de prop de 100 plantes, i va procedir a la detenció d’una persona per la seua implicació en un delicte contra la salut pública de tràfic de drogues en un paratge proper a la localitat de Torrent.

La Guàrdia Civil d’Aldaia va tenir coneixement el passat 10 de juny de la possible existència d’un cultiu de marihuana en un xalet pròxim a la localitat de Torrent. Una vegada en el domicili es va descobrir una plantació de marihuana de més de 100 plantes d’entre 1m i 2m d’altura, a més de focus de llum per a afavorir el desenvolupament i creixement del cultiu.

Les plantes de marihuana es trobaven repartides en l’exterior de l’habitatge i en una de les habitacions de l’interior, disposada cada planta en un test, a més l’estada estava perfectament preparada amb els mitjans necessaris per al cultiu i elaboració. amb equips de ventilació, focus i mesures d’aïllament en les parets.

Per tot açò s’ha procedit a la detenció d’un home de nacionalitat espanyola de 28 anys d’edat. A més es dedicava a la venda en sovintege de drogues.

A aquestes persones se’ls atribueix un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció nº 2 de Torrent.

Publicitat