25.9 C
Valencia

Cultura convoca les ajudes a la difusió del llibre i la lectura

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes que fomenten la difusió del llibre i la lectura per un import de 550.000 euros.

- Publicitat -AVL

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes destinades a les iniciatives que fomenten la difusió del llibre i la lectura per un import de 550.000 euros.

Les ajudes han augmentat progressivament des de 2015, de manera que han passat de 200.000 als 550.000 euros d’aquesta convocatòria, un 175% més. L’augment respecte a l’última convocatòria ha sigut del 10%.

Seran subvencionats projectes relacionats amb l’organització i realització d’activitats de difusió i promoció del llibre valencià realitzades per les associacions o fundacions de llibrers, llibrers d’ocasió, il·lustradors, tipògrafs i editors valencians.

També hi poden optar els projectes d’organització i realització d’activitats de difusió i promoció realitzades per associacions o fundacions d’escriptors i organització i realització d’activitats de foment de la lectura realitzades per associacions o fundacions del sector del llibre i la lectura.

S’especifica que podran rebre ajuda econòmica les despeses de funcionament generades per l’activitat de les associacions o fundacions.

Les despeses corresponents a les retribucions del personal dependents de les entitats beneficiàries es consideraran despeses de funcionament en tot cas; la participació en les fires no internacionals del llibre o del llibre d’ocasió de l’Estat espanyol i l’organització, gestió i participació en les fires del llibre, locals o generals, amb arrelament o repercussió i interés cultural en el territori valencià i en fires del llibre d’ocasió locals o generals, amb arrelament o repercussió i interés cultural a la Comunitat Valenciana.

Les sol·licituds d’ajudes han d’estar acompanyades d’una memòria de les activitats exercides en relació amb la finalitat de la subvenció sol·licitada, amb indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts, així com una memòria econòmica que incloga una relació classificada de les despeses de l’activitat, amb identificació del creditor i del document de despesa o factura, el seu import, data d’emissió i data de pagament.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’.

Enllaç al DOGV: Enlace al DOGV: consultar ací.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,817FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià