06:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Cultura festiva desvela les primeres confirmacions del cartell de concerts de la gran fira de valència 2017

Fuset ha destacat el caràcter de la Gran Fira de València com “una gran aposta estratègica, que permet portar la cultura a tots els barris; una oportunitat de promoció turística i econòmica, ja que reforça l’atractiu de la ciutat en temporada estival; i una millora de l’oferta lúdica i cultural d’estiu per a aquelles persones que, per diferents causes, no poden eixir de vacances i es queden en la ciutat durant el mes de juliol”.

Acompanyat pel vicepresident de l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana, MusicaProCV, Julio Martí, el regidor Fuset ha detallat el programa tancat fins ara, encara que ha anunciat que al llarg de les pròximes setmanes es donaran a conéixer més novetats i complements de la programació.

Es tracta de reforçar l’estratègia comunicativa i promocional de la Gran Fira, per tal de potenciar-ne les possibilitats competitives respecte a altres concerts o festivals d’estiu. Conéixer amb antelació l’oferta musical de juliol a València permet a ciutadans i turistes adaptar les seues vacances segons els seus interessos. A més, cal tindre en compte, ha subratllat l’edil, que els Concerts de Vivers oferixen propostes amb preus fins a un 50% més baixos que altres punts del territori estatal.

Així ho ha subratllat també el vicepresident de MusicaProCV, Julio Martí, el qual ha agraït “la receptivitat de l’Ajuntament, i de la Regidoria de Cultura Festiva que –ha assegurat– ens permet somiar amb una Gran Fira nova, moderna i dinamitzadora de la vida cultural en la ciutat”.

El programa previst fins al moment per al pròxim juliol inclou un total de 14 propostes que inclouen des d’artistes de l’àmbit internacional fins a bandes locals. La sèrie musical arrancarà el dia 30 de juny amb un programa de mestissatge dirigit al públic jove: Txarango + Vadebo + Pupil·les Dilatives. I conclourà el 25 de juliol amb un gran concert del conegut músic colombià Carlos Vives.

Al mig, la programació inclou la presència de Michael Nyman Band; el grup d’èxit Love of Lesbian; les prestigioses veus de jazz internacional Madeleine Peyroux i Andrea Motis; propostes d’ampli públic, com els concerts de Leiva, del violinista Ara Malikian, o l’icònic UB40; el reconegut autor internacional Jamie Cullum; així com la fusió americana de Chick Corea i Bela Fleck.

També es podrà disfrutar la coproducció amb el Festival Rototom ‘Rototom Launch ‘Party” que comptarà amb Alpha Blondy + Iseo & Dodosound; i una nit especial dedicada als grups valencians, en la qual participaran les bandes Atupa, Riot Propaganda, i Zoo. Així mateix, s’hi inclou una sessió de música celta, en la qual prendran part els grups Celtas Corto, Mago de Oz, Ars Amandi, i Irish Treble.

Finalment, el programa dedicarà una nit de solidaritat amb les persones refugiades, en la qual part de la recaptació es destinarà a abonar la labor d’ONG valencianes que ofereixen assistència jurídica a les persones en esta situació. Serà el concert de l’africà Salif Keita.

Tant el regidor Fuset com el representant dels promotors han destacat l’esforç per oferir preus assequibles, des dels 12 euros de propostes com el concert de Txarango, fins a un màxim de 35-40 euros per a les cites amb artistes internacionals, passant per 15-20 euros per a la resta de grups. Són tarifes molt més assequibles i competitives que les d’altres ciutats. Tota la informació està ja disponible en la pàgina web www.concertsdevivers.com, en la qual també es podran adquirir les entrades a partir del pròxim dia 20 de febrer.

Últimas noticias

Contenido relacionado