Cultura adapta ‘Oh! La cultura – Música’ i gravarà els concerts programats en sales privades

Esta adaptació es realitza perquè les autoritats sanitàries han determinat que no es facen amb públic els 32 concerts programats

El sector cultural continuarà rebent l’acompanyament i ajuda que s’havia previst en ‘reaCtivem’, tant en el lloguer de sales com la contractació dels grups.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport assegura la continuïtat del programa de reactivació del sector musical ‘Oh! La cultura’ adaptat al qual les autoritats sanitàries han determinat, que no es poden celebrar amb públic. Cal recordar que es tracta de 32 concerts de grups de música valencians, programats entre octubre i desembre, en 15 sales privades de tot el territori valencià.

La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit ha explicat que “hem reaccionat ràpidament per a reformular la iniciativa i que, tant les sales com els grups de música, continuen tenint l’acompanyament que havíem dissenyat. Per això, continuarem llogant les sales i contractant els grups que havíem previst”.

En este sentit, la directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, Marga Landete, ha detallat que “el que farem serà gravar les actuacions a les sales on estaven previstes, amb un calendari diferent i d’esta manera comptarem amb un ric material audiovisual de concerts per a planificar la seua difusió i que la ciutadania tinga accés a este en un futur”.

La devolució de les entrades que ja s’havien adquirit es realitzarà mitjançant la plataforma entradas.com: consultar ací

‘Oh! La cultura – Tardor’: 32 concerts en 15 sales privades

Cal recordar que el cartell inclou concerts a les sales de València Boig Club, 16 Tones, Matisse Club, La Salà, l’Espai Octubre i el Café Mercedes Jazz. També s’han acollit La Casa de la Mar, a Alboraia; Rock City, a Almàssera; Paberse Club, a Sedaví; i el Teatre del Raval, a Gandia.

A Castelló de la Plana s’ha acollit el pub Terra. Respecte a les comarques d’Alacant, es compta amb quatre sales privades: Stereo i Babel Live Stage, a Alacant; la sala Euterpe, a Sant Joan d’Alacant; i la sala The One, a Sant Vicent del Raspeig.

Els grups valencians que participen del cicle de concerts de ‘Oh! La cultura’ són: Cactus, Maluks, Mafalda, La Trocamba Matanusca, La Fúmiga, Carles Dénia, Le Dancing Pepa Swing Band, Júnior McKenzie, Badlands, Funkiwis, Limbothéque, Ramonets, El Tio la Careta, Amores Grup de Percussió, El Diluvi, Pupil·els, Amystis, Spanish Brass, Andreu Valor, Nuc, Ona Nua, Ainda Nao Street Band i Sierra Leone.

CatalanSpanish