14.1 C
Valencia

“Cultura als Barris” torna este cap de setmana a 12 barris de València

28 actuacions ompliran de cultura els barris de València.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Este cap de setmana torna la música, cinema, teatre, poesia, circ i dansa a 12 barris de València. La proposta cultural de la regidora de Recursos Culturals, Glòria Tello, de «Cultura als Barris»  busca promoure la participació ciutadana i difondre la nostra cultura, així com fer-la accessible a totes les persones. A més, amb esta iniciativa es pretén donar a conéixer estos sectors professionals.

Durant els dies 22 i 23 de setembre, la ciutadania podrà gaudir de «Cultura als Barris» a Arrancapins, Benicalap. Campanar, la Creu Coberta, Natzaret, Vara de Quart-Tres Forques, Trinitat, Sant Marcel·lí, els Orriols, Malilla, Soternes i la Raïosa.

Alguns dels barris podran gaudir de les actuacions teatrals. Dissabte a les 20.00 hores els més xicotets podran assistir a la representació de «El Principito», a càrrec de Rebombori Cultural (diumenge repetirà en Campanar a les 19.00 hores), mentre que a Benicalap els joves i els adults podran assistir a la mateixa hora al teatre d’improvisació «Subit». El mateix dissabte, a Campanar, a les 20.30 hores també s’oferirà a la ciutadania 4 peces de microteatre (diumenge repetirà a Trinitat a les 20.30 hores).

La música també serà altra de les opcions. Dissabte a les 19.00 hores al barri de Natzaret tindrà lloc el concert de «Música i Dansa de Natzaret», dirigit per Vicente Roig. També el barri de Malilla gaudirà del concert de música clàssica «Una hora amb Marxant» a càrrec del grup Marxant. A més, diumenge la música també serà protagonista al barri de Benicalap, a les 19.00 hores amb el concert líric del repertori de sarsuela. Al barri de Soterners, a la mateixa hora, també podran gaudir del concert de la Societat Musical Barri de Malilla dirigit per Daniel Belloví Navarro.

- Publicitat -

El contacontes serà una altra de les modalitats oferides. Al barri Trinitat, dissabte es contarà el conte «Uhuru, tres històries africanes» (repetirà diumenge al barri dels Orriols), a la Creu Coberta els contes dels germans Grimm i diumenge «La maleta de Jordiet» a Natzaret i Arrancapins. D’altra banda, en Sant Marcel·lí dissabte se l’oferta se centrarà en els més xicotets narrant contes valencians i amb tallers de titelles. També es farà un taller de manualitats dissabte a Campanar, «Toc, toc obri la muralla» i un taller participatiu de «terrisseria i socarrat» en Vara de Quart-Tres Forques.

Dissabte a les 19.00 hores tindrà lloc l’espectacle de màgia a Vara de Quart-Tres Forques «Hago Chas y Aparisi a tu lado». Una hora després actuarà Rafa Forner a Arrancapins amb el monòleg «Salta a la vista» i finalitzarà esta modalitat diumenge, amb màgia i humor, el mag Piter a Malilla.

- Publicitat -

Les actuacions de circ i dansa, seran altres dos alternatives este cap de setmana. La primera actuació de circ serà en el barri dels Orriols dissabte, amb l’espectacle «Abatut Circus», i la segona diumenge en la Raïosa, interpretant la «Parella de Clowns». Quant a la dansa, diumenge interpretaran «Mukuki» en La Creu Coberta i danses populars a Campanar.

Finalment, el cinema i la poesia també formaran part d’estos dies lúdics. A Soteners i la Raïosa es projectarà el documental «Guastavino». Per últim, diumenge a Vara de Quart-Tres Forques, hi haurà un recital de poesia. Com a novetat, diumenge també es farà a Malilla un combat d’il·lustradors.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.

Onda atén prop de mig centenar de consultes diàries de com treballar per Amazon

L'ajuntament, els centres Labora i les ETT's són els llocs on més persones busquen informació per saber com accedir a les futures ofertes laborals que es generen.

Borriana sol·licita a Europa el cobrament de projectes Feder per valor de més de 2,3 milions d’euros

L'import correspon a tres sol·licituds de projectes dels blocs d'eficiència energètica, mobilitat urbana i sostenible, desenvolupament d'administració electrònica i condicionament i dinamització d'espais culturals.

El Mercat de Nadal d’Orpesa estrena ubicació per a garantir la seguretat dels visitants

Quasi mig centenar de casetes s'instal·laran des de dissabte que ve i fins al 8 de desembre en la plaça Espanya.

Vall d’Alba es converteix en la seu del nou projecte d’inversió de Baldocer

Vall d'Alba es prepara per a acollir un nou projecte empresarial.
- Advertisement -

: Valencià