La policia local participa als cursos per a la falsificació de targetes d’estacionament

cursos

La Policia local d´Alaquàs continua participant de forma activa als diversos cursos de formació en matèria de seguretat i protecció ciutadana. L’últim es va celebrar fa unes setmanes a la central de la Policia Local on van participar 20 policies de diferents municipis de la província de València.

Va ser Fernando Arnal, agent del Cos de Policia Local de Torrent i expert en documentoscopia l’encarregat de donar a conèixer la normativa en relació a les targetes d’estacionament, a més dels coneixements necessaris per a detectar les possibles targetes no originals i/o manipulades.

Recentment a Alaquàs, els agents de policía intervenien una targeta de mobilitat reduïda falsificada que era utilitzada pels familiars del titular que va morir a 2016.

La proliferació del mal ús d’aquestes targetes fa necessàries aquest tipus de jornades que busquen conscienciar de la importancia de controlar aquests estacionaments i així poder evitar la insolidaritat de les persones que realitzen un mal ús. L’objectiu és garantir els drets del col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda.

Publicitat