Joventut de Vila-real llança un concurs de curtmetratges des del confinament

Es premiarà els tres millors i els premis, que a causa de la situació actual encara estan per determinar.

L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de Sal de la Fila i El Peatón, llança el Confinafest, un concurs de curtmetratges per a premiar les creacions audiovisuals més originals fetes a casa. Aquest concurs forma part del Pla d’iniciatives municipals de l’Ajuntament de Vila-real COVID-19, Continuem junts i units des de casa.

Segons les bases de la convocatòria, el curtmetratge ha de ser original, creat per a aquest festival i gravat a casa, i l’idioma pot ser tant castellà com valencià, encara que també pot gravar-se en una altra llengua, sempre que se subtitule en un dels dos idiomes esmentats. La duració dels curtmetratges ha de ser d’un màxim de 5 minuts i la temàtica és lliure, per la qual cosa no és necessari que estiga relacionada directament amb el confinament. “Cada participant pot triar el tema que més li motive encara que la nostra proposta és que siguen històries divertides que ens ajuden a passar una bona estona en aquests dies de confinament”, ha apuntat la regidora de Joventut, Anna Vicens.

El curtmetratge es pot gravar amb qualsevol mena de dispositiu com a mòbil, tauleta, webcam o un altre tipus de càmera domèstica i s’ha de remetre a través de WeTransfer, MyAirBridge, Drive, etc., a [email protected], en format mp4 o mov. La data límit per a fer arribar les creacions és el 26 d’abril. Es premiarà els tres millors i els premis, que a causa de la situació actual encara estan per determinar, no seran econòmics sinó que consistiran en regals proporcionats per persones, empreses o associacions de Vila-real. Els treballs guanyadors s’exhibiran en xarxes socials de l’Ajuntament i en la televisió local, Teve4.

" "
CatalanSpanish