‘La llavor del canvi’ de Cynthia Alavés

Hem sembrat la llavor del canvi i ara és el moment de regar-la i de donar-li continuïtat, per aquest motiu he decidit donar un altre pas, el de deixar la primera esbossa de la política local i participar en les primàries obertes de la coalició per la circumscripció d'Alacant

PublicitatAVL

Fa poc més de cinc anys vaig fer un pas important en la meua vida, implicar-me de manera activa en la Política, a pesar que sempre m’havia interessat i seguia amb atenció tot el que succeïa, mai m’havia decidit a fer aquest pas, el desencadenant va ser el cansament, el sentir que ja estava bé, que calia parar les polítiques del balafiament, de la corrupció i els amiguets de l’ànima, en definitiva la política que es fa en benefici d’alguns i en contra de les persones.

El motiu que aquest pas ho donara afiliant-me a Compromís els meus, va ser que vaig trobar un espai amb moltes sensibilitats, on totes tenen cabuda, un projecte amb el qual em sentia totalment identificada, pensant en les persones, des del valencianisme, el feminisme i l’ecologia.

PublicitatRovira  

A hores d’ara, després de quatre anys com a portaveu municipal de Compromís en l’ajuntament de El Campello, regidora de Turisme, Platges, Mig Ambiente-agricultura i pesca i presidenta del Consorci Mare de residus de les Marines i el Campello, continue tenint la mateixa il·lusió en aquest projecte, però a més, després de quatre anys posant en practica aquestes polítiques, des de la primera línia, tinc la certesa que el projecte de Compromís, és el millor projecte per a les valencianes i els valencians.

Aquests quatre anys en l’ajuntament m’han permés aprendre i créixer políticament, també m’han donat l’oportunitat de posar en marxa aquest projecte, d’iniciar un camí, el camí del canvi, el camí de les polítiques valentes.

Per un altre costat la presidència del Consorci, m’ha donat l’oportunitat de treballar de manera transversal amb la conselleria de Medi Ambient i braç a braç amb tots els municipis de les dues marines. El Consorci és un òrgan adscrit a la Diputació d’Alacant, que treballem amb mitjans de la Diputació, però on hem aplicat les polítiques del Botànic, consensuant per descomptat, totes les decisions, amb els municipis de les dues marines. A més, m’ha donat l’oportunitat d’estar en continu contacte amb la resta de presidències dels consorcis de la província i treballar amb ells en una esbossa comuna que vam establir junt amb la conselleria.

Hem sembrat la llavor del canvi i ara és el moment de regar-la i de donar-li continuïtat, per aquest motiu he decidit donar un altre pas, el de deixar la primera esbossa de la política local i participar en les primàries obertes de la coalició per la circumscripció d’Alacant.

Vaig donar aquest pas amb la mateixa il·lusió amb què fa quatre anys vaig donar el pas, per a formar part de la llista local de compromís pel Campello, amb responsabilitat i amb l’ànim de continuar sumant a aquest projecte, d’aportar el meu treball i la meua experiència, al treball que ja estan realitzant les companyes i companys de Les Corts Valencianes, acostant inclús més la realitat de la nostra província i de les nostres veïnes i veïns a la institució. Som una província gran i diversa, amb diferents realitats, tantes quasi com a comarques, i aquesta diversitat, també hauria d’estar reflectida en el grup de Les Corts.

*Noticia: Alex Ferrer

Publicitat