viernes, 29 marzo 2024

Dani Sáez aconsegueix podi i Paqui Herráez estrena categoria amb el suport de la Diputació

El pilot del Champi Women Racing, amb el qual col·labora la corporació provincial, s'ha classificat segon en la categoria de ‘SuperStock 600’ en el FIM CEV Repsol 2018

El pilot del Champi Women Racing Dani Sáez va aconseguir classificar-se segon en la categoria de ‘SuperStock 600’ en el Campionat Europeu de Velocitat, FIM CEV Repsol 2018, celebrat en el circuit Ricardo Tormo de Xest. Per la seua banda, la pilot de la Cuna de Campeones Paqui Herraéz ha debutat en la categoria de ‘Premoto 4’ en la seua primera cita, celebrada també en el circuit valencià.

El box femení del Champi Women Racing va treballar de valent per a millorar el rendiment de la 600, donant bon resultat. Però una fallada elèctrica en la tercera volta li va ocasionar una caiguda al pilot de Talavera, al pas per la quarta corba del traçat valencià. La mecànica Olaya Sampedro i l’enginyera Aurora de l’Olmo van aconseguir posar a punt de nou la Yamaha. Amb tot, Dani va aconseguir acabar en la posició 17 de la classificació general de Moto2 i segon en la categoria de SuperStock 600.

Per la seua banda, la pilot de la Cuna de Campeones Paqui Herráez ha corregut la seua primera carrera en Premoto 4. Baix fortes ratxes de vent es va celebrar la primera carrera de la temporada per a Paqui, qui va tindre un bon ritme de carrera i va aconseguir col·locar-se en el lloc 15 de la classificació.