Detingut un home per causar danys a huit cotxes i colpejar a un agent

El jove va propinar nombroses puntades i punyades als vehicles estacionats en la via pública i al mobiliari urbà.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de danys i un altre d’atemptat contra agent de l’autoritat. Tot això, després d’ocasionar nombrosos desperfectes en huit vehicles estacionats en via pública, destrossar mobiliari urbà i propinar un colp al cap a un dels agents durant la seua detenció.

Els fets van ocórrer entorn de les huit i vint-i-cinc de la vesprada, quan la Sala del 091 va alertar als policies de la zona que un home estava causant molèsties a l’interior d’una sala de jocs. Els empleats van cridar l’atenció al jove, visiblement alterat i violent, però es va negar a marxar-se del local.

Després de la discussió a l’interior de l’establiment, este es va dirigir a un bar de la zona i durant el trajecte pel que sembla va causar importants danys en huit vehicles aparcats en la via pública, així com al seu pas va destrossar papereres i diferent mobiliari urbà amb puntades i punyades.

Els agents es van traslladar al bar i van esbrinar que després de diverses consumicions s’havia colat en un corredor interior per a orinar i en recriminar-li el propietari la seua actitud, el sospitós va fugir cap al magatzem. Els agents van observar a l’home visiblement nerviós i alterat que presentava les mans ensangonades i diverses ferides en la zona dels artells, fruit pel que sembla dels forts colps propinats. Els policies van tractar de tranquil·litzar-ho fent este cas omís a les seues indicacions.

A continuació, els policies es van dirigir al sospitós moment en què este va començar a bracejar de manera violenta, que una vegada engrillonat, va començar a manifestar-los “quan em lleveu les esposes us esberlaré marietes de merda”. En un moment determinat el jove va aprofitar per a donar-li un fort colp a un dels agents, provocant-li una contusió al cap, per la qual cosa finalment va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de danys i atemptat contra agent de l’autoritat.

CatalanSpanish