Els danys de ‘Glòria’ en les platges valencianes superen els de la DANA de setembre

Turisme CV aconsella deixar passar un temps prudencial perquè la mar i els corrents tornen a la normalitat.

PublicitatAVL

Turisme Comunitat Valenciana ha constatat que els danys produïts pel temporal ‘Glòria’ en les platges són quantiosos i superen fins i tot els produïts en la DANA (depressió aïllada en nivells alts) del passat mes de setembre.

Davant esta situació, els tècnics del departament estan en contacte permanent amb els ajuntaments per a realitzar una avaluació minuciosa quan passe el temporal i engegar els mecanismes de reposició. Turisme CV aconsella deixar passar un temps prudencial perquè la mar i els corrents tornen a la normalitat.

PublicitatRovira  

Fins aleshores, la Generalitat vol accelerar els tràmits perquè les platges estiguen operatives “al més prompte possible” i presenten el millor aspecte per a rebre visitants, en funció del material disponible, i abordar els arranjaments de major envergadura de forma gradual i també ràpidament.

Així ho han posat en comú representants del departament i alcaldes dels municipis afectats per la borrasca en una primera presa de contacte, amb l’objectiu d’analitzar l’estat de les platges i ports valencians per on ha passat ‘Glòria’. En les trobades han participat els directors territorials de Presidència en les tres províncies, detalla l’administració en un comunicat.