Davó i Montaner prometen com a diputats en substitució de Dalmau i Boix

Naiara Davó (Podem) i Michel Montaner (PSPV) han promès aquest dimecres el càrrec de diputats, en substitució de Rubén Martínez Dalmau i Alfred Boix, respectivament.

Naiara Davó (Podem) i Michel Montaner (PSPV) han promès aquest dimecres el càrrec de diputats, en substitució de Rubén Martínez Dalmau i Alfred Boix, respectivament. La parlamentària ha realitzat la promesa “per una terra en la qual viure dignament”, mentre que el diputat ha utilitzat la fórmula tradicional.

Davó, diputada per Alacant i que ha sigut regidora a Alcoi, entra en substitució de Rubén Martínez Dalmau, cap de llista per Alacant, després de la seua renúncia en ser nomenat vicepresident segon i conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica. La nova diputada assumeix també el càrrec de portaveu d’Unides Podem, format per set dones i un home.

Montaner, diputat per València i alcalde de Xirivella, substitueix Alfred Boix, que divendres passat va presentar la seua renúncia a l’acta davant el seu nomenament com a secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial.

ValenciàEspañol