El dècim de l’any Covid, 02020 esgotat a València des de fa tres mesos

L'administració 'Mis tres ballenas' d'un centre comercial de la capital del Túria és un dels quatre punts de venda junt un altre a Valladolid i dos en Madrid on es podia aconseguir el fatídic número de l'any COVID esgotat ja des de fa temps.

“Fins a unes 40 o 50 vegades diàries mel segueixen demanant, i això que fa ja més de tres mesos que es va esgotar”, així ens explica a Actualitat Valenciana el ‘lotero‘ d’una coneguda administració de loteria de València, ubicada a un centre comercial del carrer Pintor Sorolla, les vegades que cada dia ha de dir que el número 02020 el té esgotat.

I és que València, junt amb una administració de Valladolid i dos a Madrid són els quatre punts a l’estat espanyol on, segons indiquen la majoria de buscadors de números ‘on-line’ es pot localitzar un dels dècims més buscats d’enguany.

Però a més de la xifra de l’any que la pandèmia ha canviat la vida de milions de persones a tot el món, els valencians també “van bojos per qualsevol terminació en 20″, com asseguren tots els venedors consultats.

Així, amb prop de dos milions de bitllets a la venda, i una despesa mitjana per habitant de 73,96 euros segons l’estimació de Loterias y Apuestas del Estado amb les dades del 2019, els valencians jugaran a la Loteria de Nadal de l’any COVID amb uns números que han marcat les grans ‘catàstrofes’ d’enguany.

De fet cal recordar que si a principis de 2020 la data de l’inici del temporal Gloria, el 19 de gener, i les destrosses ocasionades a la Comunitat ja apuntava com una xifra que probablement seria buscada, 19120, -venut a Paterna-, molt lluny es va quedar dels dos números exactes que marquen les dates que han fet història: el 14 de març (14320), la declaració d’Estat d’alarma i l‘inici del confinament històric per la pandèmia i el 21 de juny, (21620) la data en què es va recuperar la mobilitat pel territori espanyol.

A més d’això, les vendes d’un clàssic com és el 13, cobren en esta edició de la Loteria més força que mai. També a una coneguda administració de Manises, famosa per haver estat la depositaria de la fortuna en nombroses ocasions, les peticions que arriben són les mateixes: “Què et queda que acabe en 20?”

ValenciàEspañol