4:51 am - Sunday, 31 May 2020

Delegació del Govern inicia contactes amb Ajuntaments i Diputacions per a gestionar ajudes a afectats

- Publicidad -Reciplasa

Fulgencio trasllada "tranquil·litat" perquè el "compromís" de Pedro Sánchez "se'n va a engegar de forma immediata"

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana ha començat ja els contactes amb Ajuntaments i Diputacions provincials per a la gestió de les ajudes que podran sol·licitar els afectats per la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) registrada en els últims dies.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha traslladat un missatge de “tranquil·litat” als ciutadans i a totes les administracions, ja que el “compromís” adquirit pel president de l’Executiu central, Pedro Sánchez, durant la seua visita del dissabte a les zones afectades, “se’n va a engegar de forma immediata”.

“Som perfectament conscients que hi ha danys importants en l’agricultura i importantísmos en infraestructures sanitàries, escolars, etc, així com en béns de particulars”, ha dit, per la qual cosa ha recalcat que totes les administracions, inclosa la comunitat autònoma, “anem a haver de fer un esforç considerable per atendre-les”, segons ha informat la Delegació del Govern en un comunicat.

L’important ara és restablir els servicis públics perquè funcionen amb la major normalitat possible”, ha assegurat el delegat, que ha recordat l’existència de subvencions de Protecció Civil en atenció a situacions d’emergència o de naturalesa catastròfica a les quals es podrien acollir els damnificats. Aquestes subvencions venen regulades pel Règim General d’ajudes establit en el Reial Decret 307/2005 de 18 de març.

Segons es desprèn de la convocatòria d’aquestes ajudes, els interessats disposen d’un mes per a presentar les sol·licituds a explicar des de l’endemà de la finalització del fet causant de la situació d’emergència.

Les peticions es poden presentar via telemàtica o en qualsevol dels registres als quals es refereix l’article 38 de la Llei 30/1992: en Subdelegació del Govern; en qualsevol òrgan administratiu de l’Administració General d’Estat, de l’administració de les comunitats autònomes, de les Diputacions Provincials o dels Ajuntaments, si aquest han subscrit el conveni oportú; en les oficines de Correus, en la forma que reglamentàriament s’establisca o en les representacions diplomàtiques o oficines consulars d’Espanya en l’estranger.

Les diferents modalitats de subvencions que s’arrepleguen són ajudes a unitats familiars per danys personals, ajudes per a pal·liar danys materials en vivendes i utensilis per a unitats familiars o de convivència econòmica, ajudes a corporacions locals per gastos d’emergència i les ajudes per a persones físiques o jurídiques requerides per l’autoritat competent per a realitzar un prestació de béns o serveis.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià