Delegació del Govern posa en marxa el servei gratuït d’ambulàncies per a facilitar el dret a vot

El servei ja pot sol·licitar-se fins al 25 d'abril en el Centre Operatiu Autonòmic de la Creu Roja o a través del corresponent centre hospitalari, en cas d'estar ingressat

La Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana ha previst, en coordinació amb Creu Roja Espanyola, un servei de transport per a la jornada electoral del pròxim diumenge 28 d’abril per a facilitar el dret a vot a aquelles persones que el requerisquen.

En concret, aquest servei d’ambulàncies, totalment gratuït, està orientat als ciutadans que necessiten aquest transport per motius d’edat, malaltia o per trobar-se impedits.

Rovira  

El servei pot sol·licitar-se fins al pròxim 25 d’abril a les 15.00 hores, telefonant a Creu Roja, o bé, a través del corresponent centre hospitalari, en el cas d’estar ingressat.

El telèfon únic per a sol·licitar el servei és el 965224793 (en horari de 10.00 a 14.00 hores) o bé a través de l’email eleccionescv@cruzroja.es

Durant tota la jornada electoral del 28 d’abril, entre les 9 i les 14 h i les 16 i les 20 h, els voluntaris i voluntàries de Creu Roja Espanyola recolliran a les persones que hagen sol·licitat el servei en el seu centre hospitalari, residència o domicili, les traslladaran al seu corresponent col·legi electoral i les portaran de tornada.

Per a això, està previst que intervinguen totes les Assemblees Locals de Creu Roja per a poder donar la màxima cobertura a aquest operatiu en la Comunitat Valenciana.

PublicitatJuega Limpio Orihuela